Hjemmeside Priser

Hjemmesiden bliver bygget op i temaer, som bliver designet efter kundens erhver og de ønsker kunden har i forhold til design og opsætning. Hjemmesidens opbygning gør det nemt for kunden selv efterfølgende at gå ind og rette i tekst og billeder, men her står vi selvfølgelig også til rådighed hvis dette ønskes.

OBS: Alle priserne er eksklusiv moms

Hjemmeside ekstra ydelser

 

Opdatering og Vedligeholdelse

En hjemmeside har brug for at blive opdateret og vedligeholdt løbende, så den ikke bliver sløv eller der opstår problemer når kunden besøger hjemmesiden. Derfor tilbyder vi altid vores kunder at vedligeholde og opdatere siden efterfølgende for 500 kr. om måneden.

Grafisk Materiale Priser

Har du brug for grafisk materiale, som kan deles eller sendes ud til dine kunder, så tilbyder vi også hjælp til dette. Vi har erfaring med visitkort, plakat og brochure, men har du brug for hjælp til andet grafisk materiale så er du mere end velkommen til at kontakte os og så finder vi en løsning på dette.

Logo Priser

Vi kan også lave et nyt logo til din hjemmeside. Et logo signalerer utrolig meget om din virksomhed og er noget at det første kunden ser. Derfor er det vigtigt at dit logo visualiserer det som du står for.

Facebook Priser

Har du brug for en facebookside, hvor du kan udtrykke hvad der sker i din virksomhed og vise jeres aktiviteter. Vi hjælper dig gerne med at skabe et community på din facebookside, hvor dine kunder og følgere kan mødes i et stort fællesskab.